GTM-PTC8LR4
 
Oude munten

Tarieven

 - Chakra - bindweefsel - energetisch - klassiek - voetreflex - holistic pulsing - meridianen - psoasmassage -

Massagetherapie

Je kunt kiezen uit

een sessie van 90 minuten € 85

of een sessie van 60 minuten € 70

De 1e afspraak start met een intakegesprek van ong. 15 minuten

Iedere sessie bestaat uit lichaamsgerichte oefeningen, holistische massage en begeleiding en er is overleg welke massage op dat moment dienend is in het proces. In het nagesprek is er ruimte om woorden te geven aan wat er gevoeld is. 

ZenMir - Zie Mij!

Je kunt ervoor kiezen om na de eerste (kennismakings-)massage verder te gaan met massagetherapie.

massage_stockfoto.png

Massages vanuit de holistische visie

Holistische massage
sessies 60 minuten € 70
Tijdens de kennismaking kijken we welke massage op dit moment passend is voor jou.
Een massage kan je een heerlijk gevoel van ontspanning geven en helpen om even wat tijd en aandacht aan jezelf te geven.​ Tijdens de massage kunnen ook vormen van zelfkritiek, gedachten, thema's of hardnekkige patronen gevoeld worden. 

Tijdens de massage kan de aandacht gaan naar een bepaald deel van het lichaam dat echt aandacht vraagt:
een pijnlijke schouder of onderrug, hoofdpijn, stramme benen, etc. Dan gebruik ik meer tijd voor dit gebied.

Klassieke massage

Er wordt gewerkt met verschillende technieken zoals strijkingen, knedingen, uitoefenen van druk en strekkingen. De massage beïnvloedt de spierspanning, bloedcirculatie, afvoer van afvalstoffen en verbetert de stofwisseling van het lichaam.

Relaxation massage
Deze massage kalmeert en helpt je om spanning los te laten. Een lichaamsmassage om écht bij te komen van alle snelheden die het leven van je vraagt. Het tempo is laag en er is aandacht voor speciale gebieden. Door trage en lange strijkingen, kalmerende knedingen en pulsende bewegingen kun jij helemaal tot rust komen en je overgeven aan ontspanning.


Burnout & Herstel massage
De burn out en herstel massage is een combinatiemassage van energetische gevoelslichaam als ook het fysieke gespannen lichaam. Een reis terug naar evenwicht en balans, ontspanning en herstel. De behandeling wordt afgestemd op jouw wensen en we gaan samen de verbinding aan naar herstel. Wat heb jij nodig?  Natuurlijke veerkracht In deze uitdagende tijd kan het stimuleren van energiepunten helpen om energiestromen waar te nemen en meer in balans te brengen zodat u veerkrachtiger bent in de dagelijkse obstakels.

Back to my ROOTS

Een reis door je lijf aan de hand van verschillende Massagevormen en Bewustwording

5 massages   60 minuten € 300

Voor holistische massages maakt Zen Mir gebruik van het platform Treatwell,  je kunt direct een afspraak in mijn agenda boeken. Het is natuurlijk ook mogelijk om via het contactformulier een vraag te stellen of telefonisch contact op te nemen. Ik probeer binnen 24 uur op ieder bericht te reageren.

Een massagekadobon is een verassend en aardig kado voor je partner, vrienden, familie, in mijn praktijk verkoop ik kadobonnen vanaf €20

In mijn praktijk kun je betalen met een tikki of contant afrekenen. De factuur krijg je binnen een aantal dagen via een e-mail toegestuurd.​

Tot 24 uur voor de afspraak kunt u kosteloos annuleren. Daarna reken ik 50% van de afgesproken massage.

Ik ben snel bereikbaar via mijn what's app 06-48978792

Voor erotisch getinte massages verwijs ik je graag door naar een tantrisch masseur (m/v).