GTM-PTC8LR4 Tarieven | ZenMir massagetherapie | Utrecht
Oude munten

Tarieven

 - Chakra - bindweefsel - energetisch - klassiek - voetreflex - holistic pulsing - meridianen - psoasmassage -

massage_stockfoto.png

Een massage kan je een heerlijk gevoel van ontspanning geven en helpen om even wat tijd en aandacht aan jezelf te geven.

Tijdens de massage kunnen ook vormen van zelfkritiek, gedachten, thema's of hardnekkige patronen gevoeld worden. In dat geval kan het fijn zijn om de sessies te vervolgen met Massagetherapie. De Back to my ROOTS is reisje  (met een vriendelijk prijsje) door je lijf, ik gebruik dan 5 verschillende technieken en massages.

 

Contact maken met je gevoel en binnenwereld gaat waarschijnlijk niet in één massage. Daarom biedt ZenMir Massages  3 / 5 / 10 sessies aan in de vorm van een "strippenkaart".

Een therapeutisch proces kan langere tijd aandacht nodig hebben, je leert naar jezelf te luisteren en je gaat beter (aan)voelen waar jij echt behoefte aan hebt. Daarom mag je kiezen voor een eerste sessie en later besluiten er meerdere van te maken, dan geef ik je alsnog de korting (binnen een bepaald termijn)

Massagetherapie

90 minuten €80 

(bij de 1e afspraak krijgt u een intakegesprek van ong. 15 minuten)

Hierbij maak ik gebruik van [therapeutische] bewustwordingsoefeningen en er is overleg welke massage op dat moment dienend is in het proces.

ZenMir - Zie Mij!

Je kunt ervoor kiezen om na de eerste (kennismakings-)massage verder te gaan met massagetherapie dan spreken we na de 1e massage 3 vervolgsessies af. Als je deze vooraf betaald dan betaal je voor deze

3 sessies Massagetherapie € 220

Massages vanuit de holistische visie

Ontspanningsmassage

60 minuten €65

90 minuten €80

Holistische massage

60 minuten €65

Bindweefselmassage

75 minuten €75

Dit is een intensieve massage van de rug afgerond met een ontspanningsmassage

Holistic Pulsing

75 minuten €75

Hoofdmassage

30 minuten €35

Hoofd/nek/schouder massage

60 minuten €65

Tijdens deze ontspannende holistische massage worden hoofd, nek en schouders en eventueel borstgebied en gezicht gemasseerd. Een hoofdmassage kan ook helpen bij het verminderen van specifieke klachten, zoals hoofdpijn.

Rug/nek/schouder massage

60 minuten €65

Tijdens deze ontspannende holistische massage worden rug, schouder en nek gemasseerd om eventuele klachten te verlichten en om tot rust te komen. Deze massage kan zowel klassiek (zweedse massage) als haptisch gegeven worden.

Chakramassage

achterzijde 90 minuten € 80

voorzijde 120 minuten €110

Een reis door de chakra's

Bodymassage

voor- of achterzijde 60 minuten €65

voor- én achterzijde 90 minuten €90

(In verband met tijdsduur en evt. aandachtsgebieden is het niet altijd mogelijk om alle delen van het lichaam evenveel aandacht te kunnen geven).

Back to my ROOTS

Een reis door je lijf aan de hand van verschillende Massagevormen en Bewustwording

5 massages (bij aanvang betalen)  60 minuten € 300

Ik maak gebruik van bookingssite Treatwell, via de afspraken pagina kun je direct in mijn agenda boeken. Het is natuurlijk ook mogelijk om via het contactformulier een vraag te stellen of telefonisch contact op te nemen. Ik probeer binnen 24 uur op ieder bericht te reageren.

Een massagekadobon is een verassend en aardig kado voor je partner, vrienden, familie, in mijn praktijk verkoop ik kadobonnen vanaf €20

In mijn praktijk kun je betalen met een tikki of contant afrekenen. De factuur krijg je binnen een aantal dagen via een e-mail toegestuurd.

Tot 24 uur voor de afspraak kunt u kosteloos annuleren. Daarna reken ik 50% van de afgesproken massage.

Ik ben snel bereikbaar via mijn what's app 06-48978792

Massage- en therapiepraktijk ZenMir - Utrecht - KvKnr: 75072114

Algemene Voorwaarden SITEMAP -

  • LinkedIn ZenMir
  • Facebook ZenMir