GTM-PTC8LR4
 
Oude munten

Tarieven en vergoedingen

 - Chakra - bindweefsel - energetisch - klassiek - voetreflex - holistic pulsing - meridianen - psoasmassage -

Massagetherapie

Massage zet het lichaam aan tot een gezond zelfherstellend systeem en een goede doorbloeding van bloed, lymfe en de afvoer van afvalstoffen. Het para-symphatische zenuwstelsel mag tot rust komen. Gevoeligheden mogen gezien worden en gespannen delen van het lijf worden van binnenuit zachter. Je leert de signalen van je eigen lijf beter kennen, er met meer bewustzijn mee omgaan en jouw grenzen te herkennen.

Alleen jij 'weet' wat jij nodig hebt om te kunnen herstellen, het verworven inzicht geeft jou het vertrouwen in je lijf dat jij nodig hebt om geïnspireerd en bewust te leven en daardoor patronen/gewoontes van binnen uit te veranderen.


De 1e afspraak start met een intakegesprek van ong. 15 minuten
Iedere sessie bestaat uit lichaamsgerichte oefeningen, holistische massage en begeleiding en er is overleg welke massage op dat moment dienend is in het proces. In het nagesprek is er ruimte om woorden te geven aan wat er gevoeld is.

Massagetherapie bestaat uit 3 - 5 sessies, dit is om de diepte in te kunnen gaan en goed af te stemmen met jou en jouw lijf.

De kosten voor een sessie van 90 minuten bedraagt € 85

Bij betaling van 5 sessies vooraf betaal je € 400,-

Vergoedingen

Massagetherapie wordt door sommige verzekeraars vergoed. Dit is afhankelijk van jouw aanvullende verzekering. Neem hiervoor contact op met jouw zorgverzekeraar. 

Via deze link kun je zien welke verzekeringen massagetherapie vergoeden

https://vbag.nl/voor-consument/vergoedingen.html

Je krijgt na de massagesessie een factuur toegestuurd, deze kun je indienen bij je zorgverzekeraar.

TIP: kijk aan het einde van dit jaar 2021 welke zorgverzekeraar Massagetherapie vergoed en start daarmee in het volgende jaar 2022.

ZenMir - Zie Mij!

Je kunt ervoor kiezen om na de eerste (kennismakings-)massage verder te gaan met massagetherapie.

massage_stockfoto.png

Massages vanuit de holistische visie

Holistische massage

Tijdens de kennismaking kijken we welke massage op dit moment passend is voor jou.
We starten met een intake en eindigen met een kort nagesprek.
Een massage kan je een heerlijk gevoel van ontspanning geven en helpen om even wat tijd en aandacht aan jezelf te geven.​ Tijdens de massage kunnen ook vormen van zelfkritiek, gedachten, thema's of hardnekkige patronen gevoeld worden. 

Tijdens de massage kan de aandacht gaan naar een bepaald deel van het lichaam dat echt aandacht vraagt:
een pijnlijke schouder of onderrug, hoofdpijn, stramme benen, etc. Dan gebruik ik meer tijd voor dit gebied.

Klassieke massage

Er wordt gewerkt met verschillende technieken zoals strijkingen, knedingen, uitoefenen van druk en strekkingen. De massage beïnvloedt de spierspanning, bloedcirculatie, afvoer van afvalstoffen en verbetert de stofwisseling van het lichaam.

Relaxation massage
Deze massage kalmeert en helpt je om spanning los te laten. Een lichaamsmassage om écht bij te komen van alle snelheden die het leven van je vraagt. Het tempo vertraagt en er is aandacht voor speciale gebieden. Door lange strijkingen, kalmerende knedingen en pulsende bewegingen kun jij helemaal tot rust komen en je overgeven aan ontspanning.


Burnout & Herstel massage
De burn out & herstel massage is een combinatiemassage van een energetische massage waar we het parasympatische systeem tot rust brengen als ook het fysieke gespannen lichaam. Een reis terug naar evenwicht en balans. De behandeling wordt afgestemd op jouw wensen en we gaan samen de verbinding aan naar herstel. Wat heb jij nodig?  

Back to my ROOTS

Een reis door je lijf aan de hand van verschillende Massagevormen en Bewustwording.

Wil je graag meer in contact komen met jezelf? Speelt perfectionisme, controle en onbalans een rol in jouw leven en wil je graag uitproberen wat een holistische massage jou kan betekenen?

Ik bied een pakket aan van 4 massages, waarbij we iedere sessie starten met een bewustwordingsoefening zodat jij tijdens de massage de verbinding met jezelf echt kunt voelen, met alles wat er NU is. 

4 massages   75 minuten € 260

Dit bedrag dient in zijn geheel vooraf betaald te worden.

De kosten van massages zijn:

60 minuten € 70

75 minuten € 80

90 minuten € 90

Massages worden NIET door de zorgverzekeraar vergoed.

Voor holistische massages maakt Zen Mir gebruik van het platform Treatwell,  je kunt direct een afspraak in mijn agenda boeken. Het is natuurlijk ook mogelijk om via het contactformulier een vraag te stellen of telefonisch contact op te nemen. Ik probeer binnen 24 uur op ieder bericht te reageren.

Een massagekadobon is een verassend en aardig kado voor je partner, vrienden, familie, in mijn praktijk verkoop ik kadobonnen vanaf €20

In mijn praktijk kun je betalen met een tikki of contant afrekenen. De factuur krijg je binnen een aantal dagen via een e-mail toegestuurd.​

Tot 24 uur voor de afspraak kunt u kosteloos annuleren. Daarna reken ik 75% van de afgesproken massage.

Ik ben snel bereikbaar via mijn what's app 06-48978792

Voor erotisch getinte massages verwijs ik je graag door naar een tantrisch masseur (m/v).