GTM-PTC8LR4
 

Massagepraktijk Zen Mir

Mirette van Dreumel

- contact - tijd - aandacht  - kracht - groei - ontspanning - zijn in je Zijn - in balans met jezelf en je leven -

Ik ben Mirette van Dreumel, Holistisch Massagetherapeut Utrecht

Na verschillende studies en carrières, een rouwproces, een burn-out en de weg naar herstel kan ik mijzelf 'ervaringsdeskundige' noemen op deze 3 vlakken. Zelf heb ik ervaren dat aanraking, persoonlijke ontwikkeling en massages mij geholpen hebben door moeilijke periodes in mijn leven. 

 

Dit bracht mij naar de 4-jarige opleiding van Holos massagetherapie. 

De afgelopen jaren heb ik mij gevoed met

diverse trainingen. En iedere keer voelde ik me dichter bij mezelf thuis komen.

Mezelf spiegels voorhouden, patronen  ontdekken en loslaten, spanningen voelen en ontspanning toelaten én hulp durven vragen!

Het heeft mij evenwicht, vertrouwen en zelfcompassie gebracht.

Zen Mir, Zie Mij!

Welke massages bied ik aan?

Mijn massages zijn deel-massages omdat dit bijdraagt aan het bewust worden van een bepaald gebied in jouw lijf dat aandacht vraagt, daarnaast zul je merken dat de effecten van de massage van top tot teen voelbaar zullen zijn omdat het totaal met elkaar verbonden is.

Tijdens de massage mag een klacht in het licht komen staan en onderzoeken we, vanuit de holistische visie, hoe dit jouw leven en lijf beïnvloedt.

Holos Massagetherapie nodigt je uit tot zelfonderzoek en lichaamsbewustwording. Deze sessies duren 90 minuten, een voorgesprek en nagesprek horen bij de sessie, vandaaruit stem ik met jou af welke massage in dit moment passend is, wat speelt op dit moment.

Sinds oktober ben ik lid van de beroepsvereniging VBAG. Facturen kunnen vergoed worden bij zorgverzekeraars, dit is afhankelijk van hun aanbod en jouw aanvullende verzekering en polisvoorwaarden.

N.B. Ik sta open voor gesprekken over seksualiteit maar geef géén erotisch getinte massages.

Mirette.jpg

Mijn verhaal

Op mijn 35e werd ik geheel plotseling weduwe. Mijn grote liefde en vader van onze zoon van 1 jaar werd ziek en overleed binnen een dag. Onvoorstelbaar! Het leek alsof er een betonnen muur stond tussen gisteren en vandaag.  'Gisteren was er geluk, plannen en toekomst en vandaag was ik mijn liefste kwijt aan de dood'. Er was medeleven, er was het verdriet van anderen maar wat was er gebeurd met mijn leven, het leven van mijn liefste en van mijn zoontje??? 
Het verdriet was groot, de machteloosheid en pijn was soms ondraaglijk, de overleefstand was vaak nabij evenals de eenzaamheid en de drank. Het leven ging door maar in mijn gevoel ging iets op slot, het voelde lange tijd alsof ik in een vacuüm leefde.

Sinds een aantal jaren richt ik mij op leven in plaats van overleven. Ik heb gedwaald en gezocht naar de juiste begeleiding en herstel. Voortkomend uit mijn zoektocht volgde ik de opleiding tot Holos massagetherapeut op de Holos academie voor Massagetherapie, een lichaamsgerichte psychoscociale opleiding waarbij het lijf en de aanraking de client naar meer bewustzijn kan brengen. Dit bleek een onderdeel van mijn herstel te zijn, mijn persoonlijke verhaal en verdriet omzetten in acceptatie en kracht. Daarbij was zelfliefde de sleutel.

Het is mijn missie om lotgenoten te begeleiden in hun proces van verlies, rouw en herstel. 

Angst, vermoeidheid, depressieve gevoelens, spierpijn en ook onrust en een overspannen gevoel zijn signalen uit het lijf dat het leven niet in evenwicht is en deze signalen kunnen ziekte en onbalans veroorzaken.

Ik nodig je graag uit om te ervaren wat Massagetherapie voor jou kan betekenen.