GTM-PTC8LR4 Over Zenmir | ZenMir massagetherapie | Utrecht

Massagepraktijk Zen Mir

Mirette van Dreumel

- contact - tijd - aandacht  - kracht - groei - ontspanning - zijn in je Zijn - in balans met jezelf en je leven -

Ik ben Mirette van Dreumel, Massagetherapeut Utrecht

Na verschillende studies en carrières, een rouwproces, een burn-out en de weg naar herstel kan ik mijzelf 'ervaringsdeskundige' noemen op deze 3 vlakken. Zelf heb ik ervaren dat aanraking, persoonlijke ontwikkeling en massages mij geholpen hebben door moeilijke periodes in mijn leven. 

 

Dit bracht mij naar de 4-jarige opleiding van Holos massagetherapie. 

De afgelopen jaren heb ik mij gevoed met

diverse trainingen. En iedere keer voelde ik me dichter bij mezelf thuis komen.

Mezelf spiegels voorhouden, patronen  ontdekken en loslaten, spanningen voelen en ontspanning toelaten én hulp durven vragen!

Het heeft mij evenwicht, vertrouwen en zelfcompassie gebracht.

Zen Mir, Zie Mij!

Welke massages bied ik aan?

Mijn massages zijn deel-massages omdat dit bijdraagt aan het bewust worden van een bepaald gebied in jouw lijf dat aandacht vraagt, daarnaast zul je merken dat de effecten van de massage van top tot teen voelbaar zullen zijn omdat het totaal met elkaar verbonden is. 

Massagetherapie nodigt je uit tot zelfonderzoek en lichaamsbewustwording. Deze sessies duren 90 minuten.

In mei hoop ik mijn diploma Massagetherapeut te behalen en daarna kunnen facturen vergoed worden bij zorgverzekeraars (afhankelijk van hun aanbod).

Mijn verhaal

Op mijn 35e werd ik heel plotseling weduwe. Mijn grote liefde en vader van onze zoon van 1 jaar werd ziek en overleed binnen een dag. Onvoorstelbaar! Het leek alsof er een betonnen muur stond tussen gisteren en vandaag, 'Gisteren was er geluk, plannen en toekomst en vandaag was ik mijn liefste kwijt aan de dood'. Er was medeleven, er was het verdriet van anderen maar wat was er gebeurd met mijn leven, het leven van mijn liefste en van mijn zoontje??? 
Het verdriet was groot, de machteloosheid en pijn was soms ondraaglijk, de overleefstand was vaak nabij evenals de eenzaamheid en de drank. Het leven ging door maar in mijn gevoel ging iets op slot, het voelde lange tijd alsof ik in een vacuüm leefde.

Sinds een aantal jaren richt ik mij op leven in plaats van overleven. Ik heb gedwaald en gezocht naar de juiste begeleiding en herstel. Voortkomend uit mijn zoektocht volg ik momenteel het 4e en laatste jaar van de opleiding tot massagetherapeut op de massageacademie Holos/Holoshuis.

In mei hoop ik mijn diploma Massagetherapeut te behalen en dan kunnen facturen vergoed worden bij zorgverzekeraars (afhankelijk van hun aanbod).

Het is mijn missie om lotgenoten te begeleiden in hun proces van verlies, rouw en herstel. 

Massage- en therapiepraktijk ZenMir - Utrecht - KvKnr: 75072114

Algemene Voorwaarden SITEMAP -

  • LinkedIn ZenMir
  • Facebook ZenMir