GTM-PTC8LR4

Zen Mir   

Massagepraktijk
een holistische massage laat je lichaam spreken

Mirette van Dreumel

- contact - tijd - aandacht  - kracht - groei - ontspanning - zijn in je Zijn - in balans met jezelf en je leven -

Covid-19

Helaas is mijn praktijk tot 19 januari gesloten omdat de regering mijn vak als massagetherapeut als een niet-essentieel vakgebied beschouwd. Als lichaamsbewust therapeut en mens kan ik het daar niet mee eens zijn. 

Via Facebook en mail wil ik je graag op de hoogte houden van de ontwikkelingen in mijn praktijk, want er staan mooie dingen te gebeuren!!!

Afspraken kunnen vanaf de 19e ingepland worden.

Sessie Focussing

Daarom bied ik via beeldbellen/zoom sessies aan waar bij we de techniek focussing gebruiken. Tijdens de sessie kijken we naar hoe het nu op dit moment met jou gaat, waar je tegenaan loopt en hoe dit voelt in je lijf. Na een lichaamsoefening (bv meditatie) kunnen we afstemmen op dat iets wat jou blokkeert of belemmert. 

Vanuit het focussen kan voor jou helder worden wat dit gevoel jou wil zeggen en heb je de keuze om ernaar te luisteren.

Heb je interesse? Bel, mail of app ZenMir!

Waarom een massage?

Bij Massagepraktijk ZenMIr op het Minervaplein in Utrecht kun je terecht voor diverse massages. Mirette werkt vanuit de holisitstische visie waarbij de klant wordt uitgenodigd om contact te maken met alles wat er in het moment speelt.

De benadering van Mirette is persoonlijk, aandachtig en betrokken, dit maakt dat er altijd afstemming is met jou, als klant. Massages helpen het lichaam om weer een balans te voelen na een periode van stress en herstel. Er wordt gewerkt met biologische, dierproefvrije massageolie.

Haar specialisaties zijn o.a. burn-out, herstel van een verslaving en rouw. Mirette begeleid je vanuit compassie, kennis en ervaringsdeskundigheid. Je lijf als ingang naar bewustwording.

Ken je dat gevoel dat je ergens vastloopt maar het niet kunt duiden? Kamp je met een verslaving? Zit je veel in je hoofd?

Slaap je slecht of heb je alsmaar terugkerende klachten die medisch gezien allang over zouden moeten zijn?

Wil je veranderingen in je leven vanuit contact met je lijf?

Zoek je een lichaamsgerichte therapie?​

Holistische massagetherapie is een lichaamsgerichte therapie waarbij we van praten, denken en verklaren overgaan naar voelen.

Het lijf heeft het meeste baat bij evenwicht, Yin en Yang, wanneer het lichaam uit evenwicht raakt dan kan ziekte ontstaan. Massagetherapie helpt om blokkades op te ruimen, de energiestromen in balans te brengen en zelfhelend vermogen van het lichaam  zijn gang te laten gaan.

T r e a t w e l l

De massages worden ook aangeboden op Treatwell.

Lees rustig alle informatie op deze site en boek een massage via de knop "boek nu" onderaan deze pagina.

In de agenda van treatwell kun jij de massage en tijd kiezen die voor jou het beste uitkomt. Natuurlijk ben je ook vrij om te bellen voor meer informatie of een bericht achter te  laten op mijn contactpagina.

Lees op de pagina REVIEWS hoe klanten de massages beoordelen.

Ben je geïnteresseerd? Klik dan hier voor meer info over vergoedingen van de zorgverzekering.

Over Mirette

In 2016 startte ik mijn praktijk voor massages Zen Mir. Dit betekent ZIE MIJ! Jezelf zien en met compassie kijken hoe het echt met je gaat, even stilstaan bij alles wat er is. Massages geven is helemaal mijn passie geworden en als Holos Massagetherapeut nodig ik jou, in afstemming en naar behoefte, uit tot zelfonderzoek en bewustwording. De massages bij ZenMir zijn persoonlijk, met aandachtig en ontspannen. Uit je hoofd, in je lijf!

Mijn Diensten

- Holistische Massages -

 -  In herstel - Rouw& Verlies - Burn-Out -

De aanraking tijdens de massage nodigt je uit om helemaal te doorvoelen hoe het met je is, zonder er een oordeel bij te hebben, zonder dat er iets hoeft te veranderen. Je neemt de signalen van je lichaam waar en gaat luisteren naar het verhaal achter de klacht.
Hierdoor ontstaat ruimte en inzicht.

Jouw lichaam als spiegel en de reis naar wie jij werkelijk bent. 

EEN MASSAGE KAN JE

HELPEN

Als je 

  • ondersteuning nodig hebt tijdens een moeilijke periode in je leven

  • veel stress en angst ervaart

  • rouw en verlies tegenkomt in je leven

  • meer vanuit je hart wilt leven en minder vanuit je hoofd

  • meer aanwezig wilt zijn in je lijf

  • goed voor jezelf wilt zorgen

  • in herstel bent van een verslaving

  • wilt leren omgaan met zelfafwijzing en een negatief zelfbeeld

Voelen in rust 

(Massage 65 euro)

Een massage kan ontspanning geven en in contact brengen met je lijf, emoties, weerstand of gedachtepatronen. We starten met een korte intake waarbij ik informeer naar je wensen, verwachtingen en klachten. Er volgt een massage van ong. 60 minuten. We sluiten af met kort nagesprek.Na deze eerste sessie kun je kiezen voor een voortzetting van massagetherapie.
Zen Mir - Zie mij! 

(3 sessies Massagetherapie)

Wil je meer in contact komen met jezelf, je gevoelsleven en jouw binnenwereld? Dan kan massagetherapie de ingang zijn. De massages zijn op maat en gericht op jouw voorkeuren. Kijk bij MASSAGES welke jou aanspreken.

Back to my ROOTS

(5 sessies Massage en Bewustwording)

Met verschillende massages en oefeningen kun je jezelf de ruimte geven om echt op zoek te gaan naar jouw ROOTS, waar kom je vandaan en waar wil je naar toe en vooral hoe gaat het NU op dit moment met jou?

Een avontuurlijke voelende reis... 

Dit kan een traject zijn waar je iets langer over doet omdat verandering tijd nodig heeft.

 

KIKI:

Ik voel me erg op mijn gemak bij Mirette. Er is veel aandacht voor jou als persoon en deze aandacht voelt ook oprecht. Mirette houdt rekening met hoe je je voelt en of de behandeling goed voelt voor je. Er is een open communicatie. De massagetechnieken zijn daarnaast wisselend wat ik persoonlijk heel fijn vind. Ik voel me erg ontspannen als ik hier vandaan kom.

                      03/12

R E V I E W S

ELLEN:

Mirette is een warme persoonlijkheid met veel interesse in haar cliënten. Zij is zeer deskundig in haar aanpak. Zij voelt goed aan wat ik nodig heb qua behandeling en zorgt voor rust en vertrouwen in haar. Ik voel me erg op mijn gemak bij haar waardoor ik kan ontspannen. Na de behandeling ga ik als herboren naar huis. 

                            27/11    

LIDIA:

Mirette is een prettige masseur en hele hartelijke vrouw. Ze wil de massage zo goed mogelijk afstemmen op jouw behoeften. Ze zorgt ook voor een sfeer waarin je je volledig kunt ontspannen. Ze weet wat ze doet. Bij de voetreflexmassage merk je dat het niet alleen ontspannend is maar meer doet. 

                      26/11

T R E A T W E L L 

SUPER HANDIG EN SNEL EEN AFSPRAAK INBOEKEN OP JOUW MOMENT?

N I E U W S

Massagepraktijk Zen Mir

Oudwijk Utrecht zuid-oost

info@zenmirmassages.net

06 - 48978792

December:

Ik zie je graag terug na de lockdown en vanaf 19 januari!!!

Juni:

Afgestudeerd!

Maandag 8 juni 2020  heb ik mijn diploma

HOLOS MASSAGETHERAPEUT

mogen ontvangen.

Tot 24 uur voor de afspraak kunt u kosteloos annuleren. Daarna reken ik 50% van de afgesproken massage. Ik ben snel bereikbaar via mijn what's app 06-48978792

Massage- en therapiepraktijk ZenMir - Utrecht - KvKnr: 75072114

Algemene Voorwaarden SITEMAP -

  • LinkedIn ZenMir
  • Facebook ZenMir